RALFIE'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ralfie's. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 19:02 De rotie had geen smaak En de broodjes waren afbakbroodjes en niet eens afgebakken Nooit meer
3 jul 2024 om 19:29 De geroosterd vlees mix viel vandaag tegen. Portie was kleiner dan normaal. Smaak was als vanouds en erg lekker. De prijs was in verhouding nu te hoog!
27 jun 2024 om 19:02 Je. Br hete kip dawm goddeloos en de bami met.kip en de.soep gewoon het lekkerste wat ik.heb gegeten
23 mei 2024 om 21:11 Heerlijke Krabbetjes, Telo en bloedworst. Netjes op opgegeven tijd bezorgd. We blijven hier bestellen.
22 mei 2024 om 19:02 Het is super lekker allemaal echt een aanrader!
18 apr 2024 om 22:34 Saoto soep is een aanrader
10 apr 2024 om 19:43 Kip was droog en ook de rand van het rotivel. Weinig smaak! De saté was droog en er zat geen pindasaus bij. Eerste en laatste keer!!!!
9 apr 2024 om 22:48 Eten was warm en goed verpakt. Helaas waren ze te laat met bezorgen. Roti had niet echt smaak. Jammer
8 apr 2024 om 20:17 Het duurde wat langer dan aangegeven. We zijn telefonisch benaderd en netjes opgelost. Heerlijk gegeten. Zeker de lekkerste saoto soep van Lelystad. Voor herhaling vatbaar.
20 mrt 2024 om 20:53 Het was echt heerlijk!! En hele goede service!! Bedankt:)
8 mrt 2024 om 20:25 Smaak van Roti was redelijk. Weinig saus en groente. Alle aardappels waren zo hard, niet gaar. Telo was heel hard gebakken. De binnenkant daardoor ook hard. Jammer. De bakkeljauw vond ik te droog. Wachttijd bijna 2 uur.
5 mrt 2024 om 19:31 By far de beste roti van Lelystad. Het zou nog beter zijn als er ook een vega optie zou zijn zoals met tempeh. Bezorgtijd duurt wel lang. Maar werd netjes gebeld dat het eraan kwam. Ook zeer vriendelijke bezorger. Wij bestellen zeker nog een keer!